Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Δερβένι με κοινωνικό μήνυμα “Δώσε Αίμα, Σώζει Ζωές”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Νέων – Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Δερβένι Κορινθίας το τριήμερο 12 έως 14 Μαΐου, με την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου.

Η διοργάνωση περιείχε, μεταξύ άλλων, κοινωνικό μήνυμα καθώς το πρωτάθλημα στήριξε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε online κάλυψη

Η ομοσπονδία έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, καθώς έκανε live μετάδοση μέσω διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Να θυμίσουμε ότι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, πριν από ένα μήνα στη Σαλαμίνα, λειτουργούσε καθημερινά η παράλληλη δράση «Γίνε Δωρητής Μυελού των Οστών» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς “Ορίζοντας”.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό, μέσα από τις δράσεις μας

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αναγνωρίζει τις αξίες του αθλητισμού και ως εκ τούτου, διοργανώνει και υποστηρίζει διαρκώς δράσεις που σχετίζονται με τη φυσική δραστηριότητα και τον αθλητισμό.

Scroll to Top