ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εθελοντικές Αιμοδοσίες 17 και 20 Σεπτεμβρίου 2023

Οι Δημότες μας καλούνται άλλη μία φορά να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για συλλογή αίματος, καθώς οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ.

Έχοντας πάντα υπόψη, ότι η διάρκεια ζωής του αίματος είναι 35-42 μέρες και ότι οι ανάγκες για αίμα είναι σταθερές, η προσπάθεια όλων μας δεν πρέπει να χαλαρώνει έτσι ώστε καμία ζωή να μην τεθεί σε κίνδυνο από ελλείψεις αίματος.

Το προηγούμενο διάστημα διαβάσαμε και ακούσαμε στα Μέσα Ενημέρωσης την αγωνία των Ελλήνων Θαλασσαιμικών μέσω των συλλογικών τους οργάνων, να κάνουν εκκλήσεις για προσφορά αίματος ώστε να μπορέσουν να μεταγγιστούν.

Ο Δήμος μας και γενικότερα ο Νομός Κορινθίας είναι σε πολύ καλό επίπεδο προσφοράς αίματος και αυτό τιμά την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, τον Σύλλογό μας καθώς και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ίσως όμως να μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής» σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, πραγματοποιούν Εθελοντικές Αιμοδοσίες στα γραφεία μας, στην οδό Αγίου Βλασίου 20, στο Ξυλόκαστρο,

την Κυριακή 17/09/2023, 09.00 – 13.00

& την Τετάρτη 20/09/2023, 16.00 – 20.00

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                         Φωτεινή Γεωργ. Παπακωνσταντίνου

 

Scroll to Top