Ενημέρωση

Δελτίο Τύπου

Με την φιλοδοξία, η συνεργασία αυτή, να αποτελέσει υπόδειγμα αλλά και οδηγό, στην συνεργασία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το Εθελοντικό Κίνημα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και οι Δήμοι της χώρας, αναλαμβάνουν κοινή πρωτοβουλία, για την ανάδειξη της σπουδαιότητας της Εθελοντικής μη Αμειβόμενης Αιμοδοσίας, σε Περιφερειακό και Τοπικό επίπεδο. Στόχος της πρωτοποριακής αυτής […]

Δελτίο Τύπου Περισσότερα »

1ο FORUM ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της Περιφέρειας Αττικής

Η μεγαλειώδης αυτή εκδήλωση θα γίνει επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και σκοπό έχει αφ’ ενός μεν να προβάλει το έργο όλων των εθελοντικών οργανώσεων της Αττικής, αλλά και να παροτρύνει τον κόσμο να συμμετάσχει στον όμορφο αυτό κόσμο, μέσα από την χαρά της προσφοράς και της αυτοθυσίας.

1ο FORUM ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της Περιφέρειας Αττικής Περισσότερα »

“Χρηματό-Οικονομική Διοίκηση & Διαχείριση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”

Επιστημονικό Συνέδριο «Χρηματό-Οικονομική Διοίκηση & Διαχείριση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Ναύπακτος 1 & 2 Νοεμβρίου. Ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Πάρου (και παλιό συναγωνιστή για την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας) κ. ΜΑΡΚΟ ΚΩΒΑΙΟ. Ο πρόεδρος συνεχίζει τις επαφές του με το γενικό διευθυντή του Δήμου Δελφών και το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Αττικής.

“Χρηματό-Οικονομική Διοίκηση & Διαχείριση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση” Περισσότερα »

Scroll to Top